Modelul electric Volkswagen ID.3 a inregistrat deja peste 10.000 de precomenzi
15.05.2019
        
Distribuie acest articol!   

Cu cateva luni bune inainte de prezentarea oficiala, programata in septembrie, la Salonul Auto de la Frankfurt, primul model din seria ID de la Volkswagen, denumit ID.3, se anunta a fi unul de mare succes. In primele de 24 de ore de la deschiderea precomenzilor pe piata din Europa, Volkswagen ID.3 a inregistrat peste 10.000 de precomenzi.

Asadar, compacta cu zero emisii a inregistrat cifre peste asteptari. Versiunea speciala de lansare, denumita „1st”, dispune de comanda vocala si sistem de navigare in dotare standard. Exista si varianta „1st Plus”, cu sistem de iluminat IQ si o schema de design bicolor la interior si exterior. In fine, „1st Max” are pavilion panoramic din sticla si o serie de dotari inedite, precum elementele de realitate augmentata proiectate pe parbriz

Din punct de vedere tehnic, toate variantele de start ID.3 sunt echipate cu baterie de capacitate medie, cu o autonomie de 420 km, conform standardelor WLTP. Urmatoarele doua viitoare versiuni de serie ale compactei ID.3 vor dispune de baterii ce vor asigura autonomii diferite, intre 330 si 550 km.

Pentru a lansa o precomanda pentru ID.3, clientii trebuie sa se inregistreze pe un website si sa vireze un avans de 1.000 euro pentru rezervare. Pretul de pornire anuntat de Volkswagen pentru Germania este pana in 30.000 de euro pentru versiunea de mijloc, respectiv de pana la 40.000 euro pentru varianta de varf.

Productia ar trebui sa inceapa anul acesta, iar primele livrari sunt programate pe la mijlocul anului 2020.

Distribuie acest articol!