Volkswagen anunță modelul de intrare în noua gamă electrică ID
24.12.2019
        
Distribuie acest articol!   

Cu ocazia Sărbătorilor, Volkswagen a dezvăluit profilul unui model care pare că va fi destinat celor interesați de un automobil electric la un preț cât mai bun. Modelul de intrare în gama ID va fi lansat anul viitor, însă va mai dura ceva până când va ajunge la reprezentanțe.

Pentru moment, Volkswagen se concentrează pe lansarea gamei ID, începând cu modelul 3, compacta care va avea trei variante, în funcție de capacitatea bateriei. Dar, pentru cei cu bugete reduse, este nevoie de răbdare. Chiar dacă tripleta de modele mini urbane (Citigo, Mii și e-Up!) îi va mulțumi pe orășenii electro-convinși, pentru cei care își doresc o urbană electrică abordabilă ca preț, așteptarea va fi mai lungă.

Volkswagen a dezvăluit această primă imagine teaser cu ceea ce deocamdată are numele de cod ”ID Entry”. Un model care se plasează între e-Up! și ID.3, cu un gabarit vizibil mai apropiat de ID.3. Marca germană a invocat o autonomie de aproximativ 250 km. Toate acestea pentru a oferi un automobil electric polivalent, cu un preț sub 30.000 euro, fără niciun fel de bonus ecologic.

În curând, Volkswagen urmează să prezinte oficial acest concept, lansarea comercială pe piața europeană fiind programată în cursul anului 2022.

Distribuie acest articol!