Industria auto își reia activitatea… cu ajutorul plătitorilor de impozite
30.04.2020
        
Distribuie acest articol!   

Cu pași șovăitori și precauții speciale anticontaminare, industria auto din Europa pornește din nou motoarele. Anunțurie din ultimele zile vin în general de la marii producători, însă pentru ca o linie de asamblare să funcționeze, mii de piese trebuie să ajungă de la furnizori, cu ajutorul transportatorilor, în momentul potrivit și la locul potrivit pe linia de asamblare.

Pe cea mai mare piață europeană, Germania, între declarațiile publice și trasul sforilor din culise, fiecare va încerca să apuce o felie cât mai mare din banii plătitorilor de impozite, in numele relansării atotputerniciei industrii auto.

De modul în care se vor distribui sume considerabile în numele recuperării pierderilor după pandemia Covid-19, depinde dacă viitorul industriei auto germane va face un salt major pentru a recupera rămânerea în urmă pe calea electrificarii sau dacă va continua să promoveze soluția diesel “curată”, mai atractivă ca oricând în aceste zile cu prețuri coborâte pentru petrol și combustibili fosili.

Citiți articolul întreg pe blogul specializat electromobilitate.com

Distribuie acest articol!