ElectRoMania, ediția a doua, la Brebu Nou
15.06.2020
        
Distribuie acest articol!   

Dornici de o ieșire liniștită în natură, dar fără posibilitatea de a împărtăși entuziasmul nostru pentru electromobilitate cu invitați, așa cum a făcut anul trecut, ediția a doua a evenimentului ElectRoMania s-a adaptat contextului și măsurilor de precauție din aceste vremuri tulburi.

Spre deosebire de prima ediție, anul acesta ploaia a făcut loc uneori soarelui și ne-a prilejuit câteva oportunități de foto și film, în regia lui Adam Suma

Cei ce ne urmăresc de mai multă vreme își amintesc probabil că anul trecut, de 1 Mai, la prima ediție găzduită de pensiunea EnduRoMania din Brebu Nou, chiar pe granița Parcului Național Semenic, au participat patru automobile electrice și peste 20 de invitați.

Ideea de bază a acestui eveniment a fost de o oferi un cadru în care, cei interesați de automobilele electrice să poată călători cu mai multe modele, pentru a afla în direct de la proprietari care sunt beneficiile mobilității electrice în general și cele ale unui anumit model în special.

Ediția de anul trecut a dat ocazia unui număr mare de invitați să parcurgă traseul de la Pensiunea EnduRoMania până în Pasul Prislop cu patru modele: Tesla Model 3 long range, Hyundai Ioniq, Renault Zoe și BMW i3.

Veteranul Ionica impreună cu noua Kona a familei Vădeanu și Ioniq-ul lui Tudor, achiziționat după participarea la prima ediție ElectRoMania

După eveniment, Tudor a cumpărat un Hyundai Ioniq și a devenit un membru de bază al echipei de voluntari care susțin proiectul Electromobilitate cu pricepere si entuziasm, dar și cu informații săptămânale despre consumul și întreținerea Ioniq-ului.

Citiți întregul reportaj despre a doua ediție ElectRoMania pe blogul dedicat mobilității electrice: www.electromobilitate.com

Distribuie acest articol!