Volkswagen vă oferă șansa să puneți umărul la fabricarea unui automobil electric
26.06.2020
        
Distribuie acest articol!   

Dacă industria auto și în special electromobilitatea vă fascinează până într-acolo încât să doriți să vedeți cum cum se fabrică un automobil electric, Volkswagen vă oferă această posibilitate. Contra sumei de 215 euro, veți avea posibilitatea să luați locul unui muncitor, timp de câteva ore, pe banda de montaj a modelului e-Golf, din celebra ”fabrică din sticlă” de la Desda.

Volkswagen le oferea și până acum, clienților săi viitori proprietari de e-Golf, posibilitatea de a participa la procesul de producție a propriilor automobile. Acum însă, constructorul merge mai departe și lasă pe mâna vizitatorilor o parte a montajului final, în cadrul uzinei din Dresda.

Scenariul presupune ca patru persoane să lucreze în locul unui muncitor din fabrică, timp de două ore și jumătate. Un membru din echipa de formare a personalului supraveghează, bineînțeles, buna execuție a sarcinilor, explicând diferitele etape ale asamblării. Cinci departamente sunt disponibile pentru vizitatori. Aceștia pot să participe la montarea sistemului de semnalizare al lui e-Golf, să monteze logo-ul sau să asiste la îmbinarea dintre șasiu și sistemul de tracțiune al vehiculului.

O astfel de vizită ghidată costă 215 euro, iar Volkswagen va propune același tip de vizită și pentru noul model ID.3, începând din 2021.

Distribuie acest articol!