Colaborare intre Porsche Design si Royal Falcon Fleet
12.09.2008
        
Distribuie acest articol!   

Porsche Design Group si producatorul de yahturi Royal Falcon Fleet (cu sediul in Singapore) au incheiat un contract de colaborare pentru design si marketing. In cadrul acestui contract, Porsche Design va realiza in mod exclusiv designul pentru catamarane de lux si yahturi de mari dimensiuni pentru Royal Falcon Fleet. Porsche Design va dezvolta si un concept de marketing pentru yahturi.

Primul proiect din cadul acestei colaborari va fi designul unui catamaran cu motor cu o lungime de peste 40 de metri, ce va fi comercializat sub marca Royal Falcon Fleet. Porsche Design va realiza atat designul exterior, cat si cel interior pentru acest yaht de mari dimensiuni. Pentru acest proiect, Royal Falcon Fleet a contractat firmele Kockums si Incat Crowther pentru proiectarea si realizarea arhitecturii navale. Kockums este o companie subsidiara a firmei ThyssenKrupp si are sediul in Suedia. Aceasta este recunoscuta pentru tehnologia de ultima generatie in domeniul ingineriei navale. Incat Crowther este o companie de arhitectura navala cu sediul in Australia si are o experienta de mai multe decenii in construirea de catamarane cu motor de dimensiuni mari.
 
Royal Falcon Fleet, cu sediul in Singapore, a fost fondata de un investitor suedez si urmareste sa dezvolte o marca premium in industria yahturilor de mari dimensiuni. Compania este hotarata sa redefineasca ideea de lux suprem in navigatia maritima, prin intermediul designului de varf si a tehnologiei de ultima generatie, precum si a interioarelor europene realizate cu mare maiestrie.
 
Porsche Lizenz- und Handelsgesellschaft mbH & Co. KG (Porsche Design Group), cu sediul in Stuttgart, Germania, este o companie subsidiara a carui pachet majoritar apartine firmei Porsche AG. Activitatea companiei este orientata in principal catre marcile Porsche Design, Porsche Design Driver’s Selection si studioul de design Porsche din Zell am See, Austria.
 
Porsche Design Studio din Zell am See, Austria, reprezinta semnatura distinctiva si atemporala ce caracterizeaza toate produsele grupului Porsche Design. Studioul realizeaza proiecte si pentru alte companii din domeniul designului industrial si al designului de produs. Porsche Design Studio este una dintre cele mai cunoscute case de design din Europa.

Distribuie acest articol!