LANSARE DACIA: Sandero Stepway, in Romania
17.06.2009
        
Distribuie acest articol!   

Incepand din 23 iunie, Dacia Sandero Stepway poate fi comandat in toata reteaua Dacia din Romania. Versiunea Stepway a modelului Sandero este disponibila in doua variante de motorizare, pe benzina, 1.6 MPI 90 CP, la un pret de 9.200 euro, respectiv, pe motorina, 1.5 dCi 70 CP, la un pret de 10.400 euro. Aerul conditionat este oferit gratuit in cadrul campaniei promotionale Clima Plus. La fel ca toate vehiculele din gama Dacia disponibile in Europa, Dacia Sandero Stepway beneficiaza de o garantie de 3 ani sau de 100 000 km.

Afisand un design robust, Dacia Sandero Stepway se adreseaza cu precadere clientilor tineri, aflati in cautarea unui vehicul accesibil ca pret si cu personalitate puternica. Garda la sol inaltata, barele de protectie cu ornamente cromate, barele de pavilion longitudinale si ornamentul cromat al esapamentului sunt tot atatea elemente specifice noului vehicul Dacia. Trei culori metalizate sunt disponibile in serie: Gris Platine, Gris Comete si Rosu de Foc.

Dacia Sandero Stepway preia atuurile care au asigurat succesul modelului de baza: un raport pret/spatiu interior de neegalat (astfel incat 5 adulti pot calatori in conditii confortabile, beneficiind in plus de un portbagaj cu volum de incarcare de 320 litri), la care se adauga o fiabilitate ireprosabila si recunoscuta.

Fisiere atasate

Dacia_Sandero_Stepway_fisa-tehnica
Dacia_Sandero_Stepway_echipare

Distribuie acest articol!