LANSARE: Renault Fluence a ajuns in Romania
08.10.2009
        
Distribuie acest articol!   

La revedere, Megane sedan, bun gasit Fluence! Noua generatie a berlinei compacte de la Renault se diferentiaza de versiunea hatchback prin nume, dar si prin pietele pe care se va comercializa. Renault vizeaza, cu Fluence, in principal piete mai putin pretentioase din Europa (Turcia, Romania, Rusia) si America de Sud, acolo unde modelele in 3 volume sunt mai apreciate.

Lansata astazi in Romania, berlina Fluence are preturi intre 12.900 si 16.950 euro. La lansare, gama Fluence cuprinde trei motorizari: 1,6 16V 110 CP, 1,5 dCi 85 CP si 1,5 dCi 105 CP. Pentru propulsorul pe benzina 1,6 16V 110 CP este disponibila si transmisia automata BVA. Cele patru versiuni de echipare sunt Authentique, Expression, Dynamique si Privilege. Fluence masoara 4,62 m lungime, 1,80 m latime si 1,48 m inaltime. Se fabrica la Bursa, in Turcia, acolo unde se asambleaza si modelele Renault Symbol si Clio III.

Cu ocazia lansarii, Renault a anuntat introducerea pe piata din Romania, peste circa un an si jumatate, si a versiunii electrice a noului Fluence, care va avea o autonomie de pana la 160 km. Pentru a rezolva problema statiilor de reincarcare, Renault doreste sa incheie parteneriate cu marile orase din tara, pentru a asigura infrastructura necesara pana in momentul lansarii.

Fisiere atasate

Renault_Fluence_fisa

Distribuie acest articol!