Intalnire-eveniment cu pilotul brasovean Dragos Lelutiu
27.11.2009
        
Distribuie acest articol!   

Invitatie la distractie! Vino si tu alaturi de Leloo Rally Team, pe 5 decembrie, in parcarea magazinului Star din Brasov, ca sa-l sustii pe castigatorul Grupei N2 din Campionatul National de Viteza in Coasta Dunlop 2009, Dragos Lelutiu.

Desi, la inceputul anului 2009, Dragos Lelutiu lua startul in Campionatul National de Viteza in Coasta ca debutant, inca de la prima etapa tanarul pilot reuseste sa controleze foarte bine cei 180 CP ai  masinii sale de concurs – Honda Civic 3D SiR (EK4) si astfel, la finalul etapei, urca victorios pe cea mai inalta treapta a podiumului, de la grupa sa. “A fost o reusita potentata si mai tare de faptul ca primea primul sau premiu I chiar acasa, in etapa de la Rasnov”, isi aminteste cu emotie si mandrie managerul echipei si tatal pilotului, Adrian Lelutiu.

Ce a urmat?… Alte 13 etape in care Dragos Lelutiu a dominat clasamentul grupei N2, in mod firesc parca, totul culminand cu un bine-meritat titlu de castigator al Grupei N2 din Campionatul National de Viteza in Coasta Dunlop 2009.

Astfel, dupa un an intreg de reusite la volanul Hondei Civic 3D SiR (EK4) si un final de sezon care a depasit asteptarile (obiectivul declarat de echipa la inceputul campionatului fiind un loc pe podium), Dragos Lelutiu este gata pentru o noua provocare: intentioneaza ca in 2010 sa ia startul in Campionatul National de Raliuri, campionat considerat ca fiind “fratele mai mare” al CNVC. Pentru a sarbatori impreuna succesul lui Dragos, dar si pentru a sta alaturi de echipa la un nou inceput de drum, fanii brasoveni ai sportului cu motor sunt asteptati pe 5 decembrie, ora 11,00, in parcarea magazinului Star din Brasov, pentru a intra impreuna in culisele acestui sport cu motor, dar si ale echipei Leloo Rally Team.

Distribuie acest articol!