Unicat pentru pilotii de vanatoare: Pagani Zonda Tricolore
28.02.2010
        
Distribuie acest articol!   

In asteptarea noului model C9, a carui aparitie oficiala este programata la finele anului, va propunem o trecere in revista a celei mai noi versiuni Pagani Zonda. Supranumita Tricolore, aceasta a fost realizata pentru a 50-a aniversare a formatiei de acrobatie aeriana Frecce Tricolori, considerata elita fortelor aeriene italiene.

Zonda Tricolore are la baza Cinque Coupe, un model la al carui habitaclu a fost folosita fibra de carbon si titan, o solutie brevetata de compania San Cesario sul Panaro. Specifice pentru Tricolore este culoarea albastru si benzile in culorile steagului Italiei. Spre deosebire de Cinque, priza de aer de pe pavilion a disparut, un nou eleron longitudinal, in genul derivelor de la avioane, a fost montat pe capota motorului, iar farurile sunt cu LED-uri.

Pagani Zonda Tricolore isi face debutul zilele acestea, in cadrul Salonului de la Geneva. Cei care isi doresc acest automobil trebuie sa se grabeasca, pentru ca este vorba de un exemplar unicat, scos la vanzare la pretul de 1,3 milioane de euro, fara taxe.

Distribuie acest articol!