Dacia Duster primeste botezul desertului in Maroc
10.03.2010
        
Distribuie acest articol!   

Dupa pistele inghetate ale Trofeului Andros si halele Salonului de la Geneva, campania de promovare a noului SUV Dacia Duster continua cu inscrierea a doua echipaje feminine intr-un rally-raid organizat in Maroc. Duster primeste botezul desertului in cea de-a 20-a editie a Rallye Aicha des Gazelles, o competitie 100% feminina, desfasurata in sudul Marcoului. Traseul de 2.500 km combina dunele de nisip ale Desertului Sahara cu terenul accidentat de la poalele Muntilor Atlas.

Participarea unor automobil Dacia la aceasta competitie este inedita si din punctul de vedere al echipajelor, pentru ca la volan se vor afla doua angajate ale Grupului Renault. Este vorba de frantuzoaicele Isabelle Charles si Nathalie Descout. Prima este designerul responsabil cu materialele si culorile noului Duster, iar cea de-a doua are in responsabilitate campania publicitara la nivel mondial pentru noul SUV de la Dacia.

Rallye Aicha des Gazelles se desfasoara in perioada 15-28 martie, iar cele doua exemplare Duster special pregatite pentru acest raliu sunt 4×4 dCi 85 eco2, cu motor diesel de 1,5 litri, economic si cu emisii reduse de CO2, asociat cu o cutie de viteze manuala in 6 trepte, cu rapoarte scurte, pentru a face fata terenului dificil.

Distribuie acest articol!