Citroen C3 AirCross
12.04.2010
        
Distribuie acest articol!   

Prezentat in Brazilia, unde este fabricat in uzina de la Porto Real, acest crossover compact este destinat pietelor din America Latina. Genul acesta de modele “off-road urbane” este foarte apreciat acolo – sa nu uitam, si Sandero Stepway a fost lansat in premiera mondiala in Brazilia! Citroen AirCross este derivat din micul MPV C3 Picasso, de care se diferentiaza prin kit-ul exterior specific unui model off-road.

Calandrul cromat si barele longitudinale din aluminiu sunt completate de suspensia si parasocurile modificate si roata de rezerva amplasata la exterior, asimetric, pentru a-i accentua aspectul de automobil de aventura. Rotile sunt mai mari, cu jante din aliaj usor si pneuri cu profil adecvat rularii si pe drumuri mai dificile.

Noul Citroen C3 AirCross va fi disponibil pe piata incepand din a doua jumatate a acestui an. Din punct de vedere tehnic, va folosi aceleasi motorizari si transmisii ca si clasicul C3 Picasso. In ciuda aspectului, din motive legate de pret, va fi oferit doar cu tractiune pe o singura punte.

Distribuie acest articol!