Accident groaznic la Brno, in Lamborghini Super Trofeo
25.05.2010
        
Distribuie acest articol!   

Scena terifianta in cea de-a patra runda a competitiei monomarca Lamborghini Super Trofeo, disputata la finele saptamanii trecute, pe circuitul de la Brno, din Cehia! Din motive inca neclare, un Gallardo LP560-4, pilotat de Giorgio Bartocci, a percutat violent glisierele de securitate, chiar la iesirea din virajul de la inceputul liniei de start-sosire. In urma impactului extrem de violent, partea din fata a masinii a fost pur si simplu smulsa, iar la bordul bolidului s-a declansat instantaneu un incendiu puternic, favorizat de faptul ca rezervorul era plin cu benzina.

Pe pista au urmat clipe dramatice. In timp ce interventia pompierilor nu a fost foarte eficace inca din primele momente, pilotul a fost scos din capcana de foc de doi colegi de-ai sai de la standuri, care au inteles imediat gravitatea situatiei si au intervenit rapid, cu mult curaj.

In mod miraculous, Giorgio Bartocci a scapat cu viata. Internat la terapie intensiva, pana la finele zilei respira deja fara ajutorul aparatelor. S-a ales cu un picior si mai multe coaste fracturate si cu arsuri de gradul 2 pe 40% din suprafata corpului. Mai jos, doua inregistrari video cu teribilul accident.

Distribuie acest articol!