Un prototip Mercedes, implicat intr-un nou accident mortat
02.05.2010
        
Distribuie acest articol!   

Zilele trecute, un automobil Mercedes de teste a fost implicat intr-un grav accident rutier, in Germania. Este vorba de un prototip camuflat, din seria celor care sunt testate pe drumurile publice, in vederea punerii la punct a viitoarei generatii Mercedes ML, prevazuta sa fie lansata in 2012.

Accidentul s-a produs pe timpul noptii, pe o sosea in apropiere de Stuttgart. Prototipul a lovit in plin un automobil Mazda care se afla stationat pe sosea, din cauza unui alt accident. Soferul din Mazda si-a pierdut viata, in timp ce persoana care se afla la volanul SUV-ului Mercedes a fost grav ranita, dupa ce masina a efectuat mai multe tonouri, in urma impactului. Autoritatile germane spun despre soferul prototipului ca a condus cu o viteza specifica intrecerilor de circuit, nincidecum circulatiei pe drumurile publice.

Presa din Germania precizeaza ca acesta este al treilea accident mortal in care este implicat un model Mercedes de teste. Primul s-a produs in 2003 si a dus la moartea unei femei si a fiicei acesteia, iar al doilea a avut loc in Suedia, in 2005, victima fiind o femeie.

Distribuie acest articol!