Tuning pentru Dacia Duster
17.08.2010
        
Distribuie acest articol!   

Succesul deosebit de care se bucura noul SUV Dacia Duster pe pietele internationale se regaseste si in domeniul tuningului. Astfel, compania germana Elia AG, specializata in operatiuni de personalizare pentru diverse marci, inclusiv pentru modelele Aliantei Renault Nissan, a lansat doua kit-uri pentru Duster.

Pachetul „adventure” este ceva mai sumar si include bull-bar si „scari” laterale cromate. In schimb, pachetul full este mult mai cuprinzator: chip tuning si modificari de ordin estetic atat la exterior, cat si la interior.

In versiunea completa, Elia ofera parasocuri redesenate, bandouri in zona inferioara a caroseriei, jante din aliaj usor pe 16 sau 18 inch, evacuare cromata, faruri de ceata cu tehnologie LED si tapiterie din piele ecologica. Upgradarea motorului turbodiesel de 1.5 litri dCi ridica performantele de la 110 CP si 240 Nm la 122 CP si 265 Nm.

Preturile nu sunt deloc mari, daca le comparam cu produsele similare de pe piata europeana de tuning auto. In cazul jantelor din aliaj, cel mai ieftin model costa 110 euro bucata. Interventia la motor costa, la randul ei, 589 euro. De remarcat ca oferta Elia include pachete de tuning pentru toate modelele Dacia.

Distribuie acest articol!