smart fortwo - noua generatie
22.09.2010
        
Distribuie acest articol!   

Noua generatie smart fortwo va fi lansata in aceasta toamna,cu un look fresh in interior, un exterior optimizat si motorizari si mai prietenoase cu mediul. Pentru exterior se poate opta pentru o noua gama de sapte culori, incluzand, pentru prima oara, o vopsea mata foarte „trendy“. Optiunea tridion safety cell este acum disponibila in alb, iar noile nuante de rosu si albastru extind gama de culori disponibile pentru plafonul versiunii cabrio.

Luminile optionale LED pentru condusul pe timp de zi si noile jante din aliaj ofera si mai multe optiuni de personalizare. Materialele si culorile moderne, cat si noul design al cabinei definesc ambianta de inalta calitate a interiorului masinii cu doua locuri. Sistemele de informare, comunicatii si divertisment disponibile pentru noua generatie smart fortwo dispun acum de tehnologia de ultima ora.

Vehiculele sunt propulsate de motorizari pe benzina de 45 sau 52kW care au fost modernizate si care stabilesc acum noi standarde, inregistrand emisii de CO2 de mai putin de 100g/km. Datorita emisiilor de doar 86g/km, smart fortwo cdi isi pastreaza pozitia de top in calitate de campion CO2.

Brand-ul smart nu presupune doar un autovehicul inteligent pentru oras, cu un concept inovator si un design distinct care l-au facut simbolul auto al unui stil de viata; ca initiator de tendinte, smart fortwo redefineste de mai bine de un deceniu mobilitatea urbana individuala. El combina responsabilitatea fata de mediu si inaltele standarde ecologice cu acel „joie de vivre“ si un nivel ridicat de divertisment. Cu dimensiunile sale compacte, acest autovehicul de doua locuri ocupa un spatiu de neegalat atat pe drum, cat si in parcare. Noua generatie smart se poate astfel lauda cu o functionalitate de ultima ora si cu tehnologii orientate catre viitor, ecologice, care transporta pasagerii confortabil si in siguranta.

Mai mult de 1,2 milioane de unitati smart fortwo au fost livrate clientilor din momentul lansarii primului model, in 1998. Astazi, clienti din 43 de tari de pe 5 continente se pot bucura de popularul autovehicul. Pe parcursul anului 2010, smart fortwo va fi lansat in Argentina si Indonezia, aducand numarul tarilor la 45. Noua generatie smart fortwo va fi disponibila in Romania de la sfarsitul lunii septembrie 2010, la preturi incepand de la 8.395 euro plus TVA.

Distribuie acest articol!