Noul Audi A6, gata de lansare
07.11.2010
        
Distribuie acest articol!   

Cu ocazia inceperii comercialzarii noului A7 Sportback, Audi a publicat o imagine "de familie", cu mai multe modele din gama, printre care si unul acoperit cu un voal alb, semn ca este vorba de o premiera, care asteapta sa fie dezvaluita in curand.

Nu exista insa niciun dubiu referitor la automobilul care este (inca) ascuns: noul Audi A6, a carui productie este programata sa inceapa pana la finele acestui an, la uzina de la Neckarsulm.

Noul Audi A6 va intra pe piata in primul semestru al anului viitor si, din ce se scrie in presa auto europeana, va beneficia de o serie de evolutii tehnologice existente deja pe TT. De pilda, sasiul va fi din materiale usoare, astfel ca, in comparatie cu cel de la actuala generatie A6, va fi mai usor, dar si mai rigid.

Audi nu a furnizat niciun detaliu referitor la motorizari, in timp ce unele publicatii speculeaza pe tema unui nou propulsor V8 de 4,0 litri si circa 400 CP. Tot misterul va fi destramat in curand, pentru ca lansarea noului A6 este de-acum o chestiune de timp. De foarte scurt timp.

Distribuie acest articol!