Editie speciala: Mazda3 Mirai
20.02.2011
        
Distribuie acest articol!   

Mazda continua traditia editiilor speciale ale celor mai populare modele din gama si anunta seria limitata Mazda3 Mirai. Termenul “Mirai” provine din limba japoneza si inseamna “viitor”. Modelul are la baza versiunea de serie Mazda3 TE, autovehiculul beneficiind de dotari suplimentare, atat la nivel estetic, cat si al elementelor tehnice.

Editia speciala Mirai este echipata cu motorul de 1,6 litri si 105 CP si va beneficia la exterior, in plus fata de dotarile versiunii TE de bare fata-spate sport, proiectoare de ceata, stopuri cu LED, jante de aliaj de 17 inch, vopsea metalizata, ornament cromat pentru teava de esapamet, eleron cupola spate si va fi inscriptionata cu logo-ul Mirai.

La interior, Mazda3 Mirai include elemente specifice nivelului de echipare GTA, care accentueaza sportivitatea si confera un plus de stil: scaune sport, cadrane tip black out cu iluminare rosu – violet, cotiera glisanta, iluminare interioara usi, covorase, iar pentru un plus de confort si siguranta: Bluetooth si adaptor iPod si USB, sistem cruise control si senzori de parcare spate.

Pretul acestei serii limitate este de 16.990 euro cu TVA inclus, clientii beneficiind totodata de garantie extinsa la 5 ani si de oferta de finantare prin UniCredit Leasing cu 0% dobanda. Mazda3, editia speciala Mirai este deja disponibila pe piata din Romania in intreaga retea de parteneri Mazda.

Distribuie acest articol!