Hyundai i10 facelift, de la 7.050 euro plus TVA
14.02.2011
        
Distribuie acest articol!   

Dupa ce a incheiat anul 2010 pe podiumul celor mai bine vandute modele ale clasei A, Hyundai i10 propune acum publicului o noua versiune facelift.

Noul model este disponibil in showroomurile retelei de distributie Hyundai Auto Romania si are preturi incepand de la 7.050 euro plus TVA. Prevazut cu motorizarea 1.1 litri benzina, noul Hyundai i10 dezvolta 69 CP, respectand normele de poluare Euro 5. Toate versiunile de echipare ale noului Hyundai i10 includ dotari standard precum ABS, aer conditionat si inchidere centralizata.

„Desi marca Hyundai este cunoscuta publicului roman in special pentru modele compacte sau de tip SUV, precum i30 sau Santa Fe, modelul i10 a atins rezultate remarcabile in segmentul din care face parte. Hyundai i10 a incheiat anul 2010 cu un procent de peste 15% din totalul autovehiculelor de clasa mini comercializate la nivel local. Reprezinta o performanta de exceptie, care ne demonstreaza ca publicul masinilor de oras isi indreapta atentia tot mai puternic catre marca Hyundai”, a declarat Doru Brusalis, director comercial al Hyundai Auto Romania.

Noul model Hyundai i10 pune la dispozitia clientilor sai un pachet extrem de avantajos, care include 5 ani garantie transferabila, in limita a 100.000 kilometri si 3 ani asistenta rutiera gratuita.

Distribuie acest articol!