Raliul Clujului Star Lubricants, promovat de premier
12.05.2011
        
Distribuie acest articol!   

Editia cu numarul XXX a Raliului Clujului va purta denumirea oficiala de Raliul Clujului Star Lubricants. Aceasta denumire se doreste a fi o multumire adusa pertenerului devenit traditional al acestui raliu, compania clujeana Star Lubricants, dealer autorizat al uleiurilor Exxon Mobil in Romania. Compania sprijina organizatorii acestui eveniment incepand cu anul 2005. Si, pentru ca traditia este o caracteristica importanta a acestui eveniment, companii importante din judetul Cluj, alaturi de oficialitatile locale, au inteles sa sprijine si in 2011 acest raliu, asa cum au facut-o intotdeauna.

Spre deosebire de anii anteriori, organizatorii au pregatit pentru acest an o abordare mai nonconformista a promovarii raliului, “camila” acestuia fiind prezentata pentru prima data cu o etapa inainte, si anume in cadrul Raliului Targu Mures, desfasurat in perioada 6-7 mai 2011, in judetele Mures si Harghita. Raliul Clujului a fost apreciat, cu aceasta ocazie, la cel mai inalt nivel, autoturismul de concurs al echipajului Horatiu Savu – Gheorghe Nemes fiind admirat de catre premierul Emil Boc, alaturi de mai multe personalitati din Guvernul Romaniei, aflati in vizita la Targu Mures. Emil Boc a evocat perioada in care, in calitate de primar al municipiului Cluj-Napoca, a sustinut acest eveniment si a participat in calitate de invitat.

Raliul Clujului Star Lubricants, editia 2011, se desfasoara sub egida Federatiei Romane de Automobilism Sportiv, cu ajutorul Consiliului Judetean Cluj si al Primariei si Consiliului Local al municipiului Cluj-Napoca, precum si al Directiei Judetene pentru Sport si Tineret Cluj.

Sponsori: Banca Transilvania, Compexit, Topcar, Valtec Group, Polus Center Cluj, Savu Dental Center.

Partenerii tehnici: Autoworld – dealer Volkswagen, PlantExtrakt, PMA Invest, A-Car Romania, Kopiernicus, Delroti, Prodvinalco, Diesel Club, Best Western PLUS Fusion Hotel.

Parteneri: Inspectoratul Judetean de Politie Cluj, Agentia Nationala Antidrog, SMURD Cluj, CERT.

Parteneri de imagine: TrendCommunication, BoomAdvertising, 4Media, Pablo si Hostvision.
Parteneri media: TVR 3, TVR Cluj, Realitatea TV, TeleEuropaNova, ProTV, Pro FM, Radio Guerilla, Radio Cluj, Auto Motor si Sport, AutoBusiness, 24-FUN, Ziua de Cluj, Monitorul de Cluj, Kronika, Autorally.ro, Rallymax.ro, Prorally.ro, RallyMagazin.ro, On-Board.ro, MotorsportNews.ro, Rallyphoto.ro, Media-Board.ro, 24auto.ro, ziuadecj.ro, Rallyfanatic.hu.

Distribuie acest articol!