Noul Opel Combo
15.07.2011
        
Distribuie acest articol!   

Noua generatie a modelului Opel Combo ofera solutii inteligente in segmentul de furgoane compacte, printr-o gama extinsa de variante, prevazuta cu tehnologie avansata. Versiunea panel van este disponibila acum in doua variante de ampatament, 2.755 mm sau 3.105 mm, ce confera o lungime totala a autovehiculului de 4,39, respectiv 4,74 m, precum si doua inaltimi ale autovehiculului, de 1,85 m sau 2,10 m. Noul Opel Combo este disponibil si in varianta versatila autoturism-furgon, cu 5 sau 7 locuri si caroserie cu panouri sau vitrata.

Pentru a asigura accesul usor la spatiul de marfa, variantele de furgon pot fi comandate optional cu una sau doua usi glisante. Versiunea de autoturism este dotata standard cu doua usi glisante si hayon. Sunt disponibile, de asemenea, usi duble, asimetrice. Pentru unele configuratii de panel van, poate fi instalata o trapa suplimentara in partea din spate a acoperisului, pentru transportul scarilor, de exemplu.

Caracteristicile speciale pentru transportul incarcaturii ale noului Opel Combo sunt evidente imediat: cu un volum de incarcare de pana la 3.800 litri, in varianta cu ampatament scurt (cu scaunul complet rabatat) si 4.600 de litri, in cea cu ampatament mai lung, modelul Combo ofera cel mai mare volum de incarcare din cadrul ambelor clase. Versiunea cu ampatament scurt ofera, de asemenea, o platforma pentru incarcatura cu cele mai mari valori ale lungimii, inaltimii si latimii, intre pasajele rotilor.

Noul Opel Combo va fi disponibil cu cinci variante de motorizare: patru diesel si unul pe benzina. Gama diesel cuprinde unitatile 1.3 CDTI si 1.6 CDTI, fiecare dezvoltand 90 CP, precum si o varianta 1.6 CDTI de105 CP si unitatea deosebit de performanta 2.0 CDTI, care dezvolta 135 CP. Motorul de 1,4 litri pe benzina dezvolta 95 CP. Motoarele pe benzina si varianta diesel 1.3 CDTI sunt dotate cu o transmisie manuala cu 5 trepte, iar unitatile CDTI mai puternice sunt prevazute cu o transmisie manuala cu 6 trepte. Toate sistemele de propulsie sunt disponibile optional cu functia Start/Stop.

Varianta de autoturism Combo este disponibila cu nivelul de echipare Essentia, Enjoy sau Cosmo. Noul Opel Combo va fi oferit spre vanzare la inceputul lunii februarie 2012. Acesta se bazeaza pe modelul de furgon Doblo, creat prin parteneriatul dintre Opel si FIAT.

Distribuie acest articol!