VW Passat Alltrack - intre turism si SUV
23.11.2011
        
Distribuie acest articol!   

In stilul consacrat Allroad de la Audi, Volkswagen reinterpreteaza versiunea break de la Passat in stil tot-teren, denumit Alltrack. Prin aceasta versiune, VW incearca sa acopere nisa dintre turisme si SUV-uri (in principal, Tiguan). O nisa in care constructorul german si-a plasat si alte modele, precum CrossPolo sau CrossTouran.

Passat Alltrack dispune de un kit vizual care ii certifica apartenenta la modelele “de aventura” – protectii din plastic, un nou calandru, unghiul de  atac si garda la sol optimizate. De la sine inteles, transmisia integrala este in dotare standard pentru cele mai puternice motorizari.

Tehnologia 4MOTION face parte din dotarea de serie pentru motoarele TDI de 170 CP si TSI de 210 CP, respectiv optional la motorul TDI de 140 CP. In fine, cea de-a patra motorizare de pe noul Passat Alltrack, blocul TSI de 160 CP, nu poate avea transmisie 4×4.

Passat Alltrack va fi prezentat oficial la finele lunii, cu ocazia Salonului Auto de la Tokyo. Comercializarea va incepe in primele luni din 2012.

Distribuie acest articol!