Noul Mercedes SL, devoalat dintr-o brosura
14.12.2011
        
Distribuie acest articol!   

Tot mai greu le este constructorilor sa pastreze secretul asupra noutatilor pe care le pregatesc de lansare! Informatiile si mai ales imaginile cu noile modele sunt vanate asiduu de presa auto de pretutindeni. Asa se face ca, tot mai des, imagini cu noutati pastrate in mare taina pana la lansare fac inconjurul lumii inainte ca premiera sa se consume la data programata de producatori.

Ultimul exemplu este cel de pe pagina de internet autoblog.nl, care prezinta deja viitoarea generatie Mercedes SL. Imaginile au fost preluate dintr-o brosura de prezentare a noului SL, model care va fi lansat oficial la inceputul anului viitor, in cadrul Salonului Auto de la Detroit.

Deocamdata fara sa cunoastem detaliile tehnice, putem admira noua „Clasa S a roadsterelor”, in imaginile alaturate. Restul va veni la inceputul anului viitor, pe canale oficiale, cu ocazia editiei 2012 a Detroit Auto Show.

UPDATE: La putin timp dupa aparitia imaginilor neoficiale, iata si setul de fotografii de presa pregatite de Mercedes pentru lansarea noului SL (vezi galeria foto de mai jos). Se stie deja ca noua generatie va fi cu 140 kg mai usoara decat actuala, va beneficia de un sistem nou de sonorizare, botezat FrontBass, precum si de Magic Vision Control, un sistem nou, optimizat, de spalare a parbrizului.

Masina isi pastreaza spiritul consacrat, insa sportivitatea este accentuata la noua generatie, aspectul general fiind mult mai apropiat de “fratele mai mic” SLK sau, daca vreti, de un roadster autentic. Asemanarile se regasesc in special la interior, dar SL impresioneaza prin dimensiuni si prin capota mai mare, in stil SLS, iar grupurile optice posterioare sunt foarte asemanatoare cu cele de pe CLS.

Distribuie acest articol!