Subaru BRZ, prezentat oficial
02.12.2011
        
Distribuie acest articol!   

Dupa lansarea noului coupe Toyota GT 86, a sosit momentul si pentru Subaru sa prezinte oficial propria varianta a acestui model dezvoltat impreuna, de cei doi constructori niponi. Versiunea de serie este dezvaluita la doar cateva saptamani dupa ce, la Los Angeles Auto Show, noul concept BRZ STI a fost prezentat oficial.

Prima aparitie a noului Subaru BRZ, in varianta finala, s-a consemnat, asadar, zilele acestea, la Tokyo Motor Show 2011. Spre deosebire de concept, elementele de carbon si o serie de detalii aerodinamice au disparut, insa cei care tin ca masina sa aiba asa ceva, le pot comanda ca dotari optionale.

In general, BRZ pastreaza un look foarte apropiat de GT 86. Modificarile de la exterior se regasesc, intr-o oarecare masura, doar la parasocuri, aripile fata, stopuri si desenul jantelor.

Nici in privinta motorizarii nu sunt diferente notabile: acelasi „flat-four” (boxer) de 2,0 litri, 200 CP si 205 Nm. Puterea este transmisa la roti prin intermediul unei cutii de viteze manuale cu 6 trepte sau, optional, cu ajutorul unei cutii automate cu 6 rapoarte si padele la volan.

Distribuie acest articol!