Dacia Lodgy - primele informatii oficiale
05.01.2012
        
Distribuie acest articol!   

Dacia a anuntat extinderea gamei in 2012, iar acum furnizeaza primele informatii si imagini oficiale cu Lodgy, un vehicul de familie disponibil in variante cu 5 si 7 locuri. Astfel, dupa ce a aliniat noul model la startul curselor pe gheata din Trofeul Andros, Dacia dezvaluie primele detalii despre versiunea de serie, care urmeaza sa fie produsa in Maroc.

Dacia spune despre Lodgy ca este un model foarte spatios, cu prestatii inedite, adaptate asteptarilor clientilor. Familiile aflate in cautarea unui vehicul polivalent la un pret accesibil isi vor putea cumpara noul model cu o garantie de 3 ani.

Ramanand fidela atributelor marcii, Lodgy ofera un plus de confort si functionalitate prin noile echipamente care vor fi disponibile in premiera pentru Dacia. Designul sau sugereaza un spatiu interior remarcabil pana la al treilea rand de scaune. Cu o lungime de 4,5 metri, Dacia Lodgy ofera un volum considerabil al portbagajului, inclusiv in varianta cu 7 locuri.

Numele – Lodgy – care aminteste de englezescul „lodge”, este o trimitere directa la trasatura sa esentiala: capacitatea de a gazdui o intreaga familie si bagajele sale.

Dacia Lodgy va fi prezentata la Salonul Auto de la Geneva, din martie 2012.

Distribuie acest articol!