Mazda CX-5 - preturi si echipari
26.01.2012
           
Distribuie acest articol!   

Noul SUV compact crossover, prezentat de Mazda la Salonul Auto de la Frankfurt, de anul trecut, va fi disponibil in Romania incepand cu aceasta primavara si va avea un pret de pornire de 22.190 de euro (TVA inclus). Modelul inglobeaza tehnologiile revolutionare SKYACTIV si este primul automobil al constructorului nipon care prezinta liniile de design ale noului limbaj Kodo, care se traduce prin “sufletul miscarii”. CX-5 se dovedeste foarte atractiv pentru piata locala, dealerii Mazda inregistrand deja precomenzi.

CX-5 va putea fi comandat in 4 niveluri de echipare: Emotion, Challenge, Attraction si Revolution. Inca de la primul nivel, pachetul de dotari include sistemul i-STOP care opreste si reporneste automat motorul pentru a reduce consumul,  buton pentru pornirea motorului si un set complet de sisteme de siguranta pasiva si activa ce include airbag-uri frontale, laterale si cortina, controlul tractiunii si al stabilitatii, sistem de asistenta la plecarea din panta, precum si senzori de monitorizare a presiunii pneurilor.

Modelul ofera o flexibilitate crescuta in ceea ce priveste transmisiile si variantele de tractiune, doritorii avand posibilitatea sa opteze pentru tractiune fata sau integrala, cat si pentru cutie manuala sau automata. Preturile CX-5 vor pozitiona modelul printre cele mai competitive din clasa. Costul SUV-ului echipat cu tractiune integrala si motorizarea diesel CD150 in varianta Challenge este de 28.590 de euro (TVA inclus), in timp ce modelul echipat cu motorul pe benzina de 165CP si cu tractiune fata si cutie automata in aceeasi varianta de dotari este de 26.590 de euro (TVA inclus). Varianta de top, Revolution, echipata cu motorizarea diesel CD175, tractiune integrala  si transmisie automata, va avea un cost de 34.590 de euro (TVA inclus).

Distribuie acest articol!