Chevrolet Cruze station wagon, la Geneva 2012
29.02.2012
        
Distribuie acest articol!   

Modelele noi, prototipurile incitante si tehnologia infotainment de ultima ora reprezinta aspectele distinctive ale participarii Chevrolet la editia cu numarul 82 a Salonului Auto de la Geneva, care isi va deschide portile pentru vizitatori pe data de 8 martie 2012.

Atractia principala la standul Chevrolet este modelul Cruze station wagon (foto), care va fi lansat in premiera mondiala. Cele doua prototipuri pentru tineri – Code 130R si Tru 140S – sunt aduse pentru prima data in Europa, iar viitorul infotainmentului va fi prezentat sub forma sistemului Chevrolet MyLink.

Varianta station wagon completeaza gama actuala de modele Cruze si exercita o atractie naturala asupra familiilor si persoanelor care doresc un autovehicul compact cu un spatiu de depozitare mai mare, pentru a se potrivi cu un stil de viata activ. 

Din vara anului 2012 vor fi disponibile patru tipuri de sisteme de propulsie pentru intreaga gama de modele Cruze. Pe langa motoarele pe benzina de 1,6 l si 1,8 litri disponibile in prezent, oferta de sisteme de propulsie va cuprinde un nou motor turbo pe benzina de 1,4 litri si un motor diesel de 2,0 litri optimizat. Toate motoarele sunt compatibile cu norma de poluare Euro 5.

Noile dotari si functii ale modelului Cruze includ accesul si pornirea fara cheie, camera video pentru marsarier, sistemul infotainment Chevrolet MyLink si sistemul start-stop, in functie de nivelul de echipare si motor.   

Noul sistem infotainment al marcii, Chevrolet MyLink, integreaza dispozitivele personale ale soferilor, precum smartphone-urile. Chevrolet MyLink include un ecran tactil color cu rezolutie inalta si diagonala de 7 inch, care faciliteaza navigarea prin fisierele media. Sistemul afiseaza datele din smartphone pe ecran prin intermediul unei mufe Aux-in USB sau al unei conexiuni Bluetooth. Incepand cu vara anului 2012, aceasta tehnologie va fi disponibila pentru modelele Cruze si Aveo.

Distribuie acest articol!