MINI John Cooper Works Countryman
06.03.2012
        
Distribuie acest articol!   

Un portofoliu de sase modele si trei noi abordari ale temelor obisnuite permit marcii MINI sa-si astepte vizitatorii la Salonul de la Geneva, editia 2012, cu o varietate de modele fara precedent in istoria brandului. Evenimentul va consemna o premiera pentru constructorii de automobile mici in segmentul premium, confirmand astfel curba ascendenta pe care o traverseaza MINI. Cele mai noi dezvoltari ale gamei de modele, care acum cuprinde 41 de versiuni, creeaza posibilitati si mai mari pentru clienti de a experimenta stilul MINI emblematic si placerea de neintrecut a condusului, totul in stilul lor personal.

In cadrul Salonului Auto de la Geneva va avea loc premiera mondiala a versiunii MINI John Cooper Works Countryman, primul model sportiv al marcii care combina experienta John Cooper Works in curse cu tractiunea integrala ALL4. MINI John Cooper Works Countryman este echipat cu un motor nou dezvoltat – varianta cu 4 cilindri -, ce dispune de turbocompresor twin-scroll, injectie directa pe benzina si gestiune variabila a supapelor si care produce 218 CP. Iar in echiparea standard, masina are kit aerodinamic, suspensii sport coborate, jante de 18 inch din aliaj usor si particularitati exclusiviste de design. Acesta este primul model John Cooper Works care ofera, ca optiune, o cutie de viteze automata cu 6 trepte.

O alta premiera de la MINI va atrage atentia: un concept nou, menit sa atraga un nou public-tinta. MINI Clubvan Concept, despre care am mai vorbit (vezil lik-ul de mai jos), intruchipeaza viziunea unui automobil mic din segmentul premium cu o capacitate sporita de transport, pentru utilizare in afaceri sau timpul liber. Se diferentiaza clar de MINI Clubman, pe care se bazeaza, prin designul cu doua locuri, compartimentul cargo mare si plat, dar si geamurile laterale din spate care sunt opace.

Vizitatorii editiei 2012 a Salonului Auto de la Geneva 2012 vor avea ocazia sa vada pentru prima data si trei interpretari noi ale modelelor consacrate. MINI Baker Street intruchipeaza stilul in tendinte al marci – tineresc, inovator si actual -, in timp ce MINI Bayswater pune accent in special pe latura sportiva si manevrabilitatea agila pentru care MINI este renumit. Cel de-al treilea membru al tripletei, MINI Highgate Convertible, degaja o aura exclusivista si afiseaza o interpretare moderna a stilului britanic.

Distribuie acest articol!