Facelift 2012 pentru BMW Seria 7
25.05.2012
        
Distribuie acest articol!   

Nava-amiral din flota BMW primeste o serie de modificari importante, care vor fi disponibile incepand de la 1 septembrie si in Romania. BMW isi propune sa faca din Seria 7 un etalon de sportivitate in segment, dar sa asigure in acelasi timp cel mai mic consum alaturi de un confort exemplar.

Primele modificari vizibile sunt noile faruri LED, care confera automobilului o imagine unica si o prezenta deosebit de puternica. La interior modificarile asigura un nivel de confort crescut printr-o izolare fonica optimizata, imbunatatirile sasiului si suspensiei si selectia vasta de echipamente optionale care includ, in premiera, si sistemul de sunet Bang & Olufsen.

Gama de sisteme de transmisie – noi sau optimizate -, care include cel mai puternic motor diesel cu 6 cilindri si cea de-a doua generatie BMW ActiveHybrid 7, stabilesc noi standarde privind performantele si eficienta. Lista de propulsoare este deschisa de noul 730d care ofera acum 258 CP si asigura o acceleratie de numai 6,1 secunde la 100 km/ora, in contextul unor emisii de numai 148g CO2 per km (5,6 litri consum mixt conform standardelor UE).

Noul BMW Seria 7 pe scurt
– Noile faruri integral LED, grila BMW a radiatorului proeminenta si bara fata modificata definesc aspectul inconfundabil al noii game BMW Seria 7.
– O noutate in cockpit sunt afisajul multifunctional al instrumentelor, care permite conducatorului sa selecteze o varietate de informatii, si display-ul central cu a treia generatie iDrive, cu un engine grafic mai puternic. Noul pachet Rear Seat Entertainment.
– Variantele noi si modernizate de motoare ridica standardul in privinta puterii si a eficientei. Transmisia automata cu 8 trepte este disponibila standard. S-a obtinut o crestere a puterii cu o reducere a consumului si emisiilor de aproximativ 25%.
– Tehnologie TwinPower Turbo. Gama deosebit de variata de propulsoare: de la cel mai puternic diesel de 6 cilindri din lume, 750d, pana la a doua generatie BMW ActiveHybrid 7.
– Sisteme de ultima generatie de la modul de rulare libera (coasting), tehnologia hibrid proactiva si comutatorul Driving Experience Control cu mod ECO PRO imbunatatesc confortul de condus si eficienta.
– Sasiul imbunatatit – cu suspensii pneumatice cu reglarea automata a garzii la sol pe puntea spate – optimizeaza semnificativ confortul in calatoriile pe distante lungi.
– Noi puncte de atractie ConnectedDrive: cea mai noua generatie a sistemului de navigatie Professional cu a 3-a generatie a sistemului iDrive, BMW Night Vision + Dynamic Light Spot, asistare a fazei lungi LED cu efect antiorbire, BMW Parking Assistant, Driver Assistant Plus, Active Protection.

Distribuie acest articol!