Noi modele Dacia: Dokker si Dokker VAN
17.05.2012
        
Distribuie acest articol!   

Dacia a prezentat primele informatii si imagini cu noua sa utilitara, Dokker. De fapt, este vorba de doua noi modele, care se vor alatura in acest an familiei Dacia: Dokker, un vehicul polivalent si Dokker VAN, o furgoneta functionala. In mare parte, ele corespund,  cel putin ca dimensiuni si pozitionare in gama, cu modelele Kangoo de la Renault.

Dokker este un vehicul cu 5 locuri, practic si polivalent, disponibil cu una sau doua usi laterale culisante. Dispunand de un portbagaj generos si oferind o modularitate intuitiva, Dacia Dokker este perfect adaptata clientilor care isi doresc un vehicul cu posibilitati multiple de utilizare, care sa asigure atat o calatorie in conditii de confort pentru 5 adulti, cat si transportul, la nevoie, a unor obiecte voluminoase.

Versiunea strict utilitara, Dokker VAN, raspunde asteptarilor unei clientele alcatuite cu precadere din intreprinzatori si societati comerciale. Fiabil si robust, Dokker VAN asigura un volum de incarcare la cel mai bun nivel din segment, in conditiile unui consum scazut.

Numele Dokker este derivat din cuvantul dockworker din limba engleza, cu referire la muncitorii care asigura incarcarea si descarcarea navelor intr-un port. Termenul subliniaza astfel capacitatea mare de incarcare a celor doua vehicule, adaptabilitatea si robustetea lor.

Lansarea celor doua noi modele in Romania este prevazuta in semestrul al doilea al acestui an, cand vor fi comunicate detalii suplimentare cu privire la Dokker si Dokker VAN.

Distribuie acest articol!