Noul Citroen C1, in Romania de la 8.800 euro
15.06.2012
        
Distribuie acest articol!   

Noul Citroen C1 este disponibil si in showroom-urile din Romania, la un pret incepand de la 8.800 euro cu TVA, valabil pentru versiunea C1 in 3 usi, 1,0i 68 CP, nivel de echipare Attraction, si 9.100 euro cu TVA pentru aceeasi versiune de echipare si motorizare, dar in 5 usi.

Compact, economic si ecologic, Citroen C1 a devenit din iunie 2005, cand a fost lansat, un actor important pe piata vehiculelor citadinelor, inregistrand peste 630.000 de vehicule vandute de la lansare. Citroen C1 revine in 2012 cu un nou look si mai atragator, cu noi atuuri: emisii reduse pana la 99g de CO2/km, lumini de zi cu LED-uri integrate armonios in partea frontala, un sistem audio CD cu Connecting Box si cutie manuala pilotata (BMP) cu padele la volan. Citroen C1 este disponibil in Romania in doua niveluri de echipare: Attraction si Seduction.

Versiunea cu motorizarea 1,0i de 68 CP cu cutie manuala se impune ca referinta in segment in ceea ce priveste protectia mediului, inregistrand un consum mixt de 4,3 litri/100 km si emisii de 99 g de CO2/ km. Acesta devine primul model din gama Citroen cu motorizare pe benzina si cu emisii sub 100 g de CO2/ km.

Noul Citroen C1 are o culoare de lansare speciala, Bleu Botticelli. Gama de culori mai include Rouge Scarlet, galben Tritium, bleu Electra, alb Lipizan, negru Caldera si doua nuante de gri (Gallium si Carlinite). In interior, partea inferioara a plansei de bord, consola centrala si panourile usilor, trec de la gri la negru si adopta astfel aceeasi culoare ca partea de sus a tabloului central.

In luna iunie, clientii beneficiaza de o oferta speciala la noul Citroen C1, putand achizitiona pe stoc, cu livrare rapida, C1 in 5 usi, motorizare 1,0i 68 CP, nivel de echipare Attraction cu aer conditionat, servodirectie, geamuri electrice si inchidere centralizata la 5.700 euro (TVA si 3 tichete Rabla incluse).

Distribuie acest articol!