Facelift pentru SEAT Ibiza Cupra
06.11.2012
        
Distribuie acest articol!   

SEAT a dat publicitatii imagini si informatii cu versiunea facelift a sportivei Ibiza Cupra. Este varianta de serie a conceptului prezentat cu cateva luni in urma, la evenimentul Grupului VW de la Worthersee. Fiind vorba de un model emblematic pentru constructorul iberic, nu trebuie sa surprinda tehnologia de ultima generatie pe care o incorporeaza, chiar daca vorbim despre un automobil de clasa mica.

Sub capota se afla acelasi motor 1.4 TSI de 180 CP si 250 Nm, insa performantele dinamice sunt usor imbunatatite. Astfel, sprintul 0-100 km/ora se realizeaza acum in 6,9 secunde (fata de 7,2 secunde), iar viteza de top a crescut la 228 km/ora (fata de 225 km/ora).

Ca si versiunea “normala”, Ibiza Cupra a suferit cateva operatiuni cosmetice la exterior, care au vizat cu precadere parasocurile si capota. Luminile de zi cu tehnologie LED fac parte acum din dotarea standard. De asemenea, la interior Ibiza Cupra dispune de noul sistem multimedia, cu navigatie, Bluetooth si diverse functii conexe.

Distribuie acest articol!