Mitsubishi a prezentat noul Outlander in Romania
09.11.2012
        
Distribuie acest articol!   

La 11 ani de la inventarea termenului de crossover, noua generatie Outlander a fost prezentata in premiera mondiala la Salonul Auto de la Geneva si in aceasta perioada si in Romania, prin intermediul distribuitorului general Mitsubishi Motors pentru Romania, M Car Trading, parte a grupului Tiriac.

„Noul Outlander este un model de referinta pentru istoria marcii celor trei diamante pe piata romaneasca. In urma cu noua ani, in septembrie 2003, lansarea primei sale generatii reprezenta momentul in care M Car Trading a devenit importator oficial al marcii Mitsubishi Motors in Romania. Iar acum este exponentul unui nou inceput, fiind primul automobil de serie produs de catre un constructor major”, declara Leonard Ungureanu, director executiv M Car Trading.

Noul Outlander a fost proiectat inca de la inceput cu dispozitive incorporate pentru ca soferul sa poata opta fie pentru motorizarea traditionala, fie pentru cea hibrida (Plug-in Hybrid EV). Nu este insa singurul element important pentru acest model. Perfectiunea detaliilor, liniile moderne, ergonomia spatiului interior, combinate cu siguranta data de tehnologia moderna de ultima generatie, deja consacrata sub umbrela Mitsubishi, fac ca noua generatie sa reprezinte un “must-have” in materie de SUV-uri urbane, potrivite oricarui tip de activitate cotidiana.

Importanta momentului de lansare este marcata si de prezenta lui Tomohisa Nishina, presedinte si CEO Mitsubishi Motors Europe, la acest eveniment. Odata cu numirea sa in aceasa functie, in aprilie anul curent, acesta a primit o responsabilitate de importanta strategica, si anume prezentarea noului brand eco Mitsubishi Motors clientilor europeni in toate cele 34 de tari ale MME, sustinuta de o noua gama de vehicule cu tehnologie inovatoare, inclusiv modelul premium Noul Outlander ICE.

In acest moment, Noul Outlander, un crossover premium, dinamic, adaptat drumurilor amenajate, si oricaror conditii de vreme, cu flexibilitatea unui habitaclu (interior) de MPV, cu impact redus asupra mediului inconjurator, este deja disponibil spre vanzare pe piata din Romania, prin reteaua de dealeri autorizati Mitsubishi Motors, cu un pret incepand de la 22.308 euro cu TVA inclus.

Pentru detalii, contactati Casa Auto Timisoara – showroom Mitsubishi, Calea Sagului nr. 231, tel: 0356-101.446, e-mail: mitsubishi.tm@tiriacauto.ro.

Distribuie acest articol!