Iata noul sedan sportiv compact Mercedes CLA
27.12.2012
        
Distribuie acest articol!   

Pe internet au aparut primele imagini neoficiale cu versiunea de serie a sedanului sportiv compact de la Mercedes, modelul CLA. Imparte, dupa cum se stie, platforma tehnica de la noua Clasa A, care va fi folosita, in viitorul apropiat, si de un SUV compact.

Publicate in ajun de Craciun, pe un forum al fanilor Mercedes, imaginile par sa faca parte dintr-un set de fotografii oficiale de prezentare a noului model. Versiunea din aceste imagini (vezi galeria foto de mai jos) nu este varful de gama CLA 45 AMG, cum poate multi ar fi tentati sa creada vazand mai ales grila „diamant”, dar beneficiaza de pachetul exterior si interior AMG! Mercedes CLA va fi sedanul entry-level si isi va face debutul mondial, cel mai probabil, la inceputul anului viitor, in cadrul Salonului de la Detroit.

Bineinteles, linia de motoare va fi cea de la Clasa A – agregate turbo in 4 cilindri, diesel sau pe benzina. Printre acestea, motorul de 2,0 litri de 211 CP de pe CLA 250 BlueEFFICIENCY si o versiune super-tunata a aceluiasi propulsor, de 350 CP si 450Nm (de pe CLA 45 AMG). Nu va lipsi noua transmisie integrala 4MATIC, oferita optional.

Distribuie acest articol!