MINI John Cooper Works Paceman
19.12.2012
        
Distribuie acest articol!   

Modelul cu performante de varf este bazat pe primul Sports Activity Coupe din clasa compacta. Conducatorul si pasagerii din cele patru scaune individuale se bucura de senzatia de cursa, motorul supraalimentat dezvolta 218 CP, echiparea standard include tractiune integrala ALL4, un kit aerodinamic, jante de 18 toli din aliaj usor si suspensie sport mai joasa. Noul model va fi disponibil in Romania din luna martie, in acelasi timp cu debutul mondial, cu un pret de pornire de 31.300 euro fara TVA.

MINI John Cooper Works Paceman combina calitatile sportive si stilul inconfundabil pentru a introduce o noua dimensiune a placerii condusului in segmentul compact premium. Sistemul de propulsie provenit din curse si tehnologia sasiului creeaza premisele unei agilitati deosebite, iar conceptul general al primului Sports Activity Coupe din aceasta clasa ii confera un impact imediat. Puterea dezvoltata de motorul turbo cu patru cilindri este transferata de MINI John Cooper Works Paceman intr-o maniera echilibrata si sigura datorita sistemului de tractiune integrala ALL4 aflat in dotarea standard. Datorita suspensiei sport coborata si kitului aerodinamic, conducatorul si pasagerii celor patru locuri individuale pot experimenta sentimentul irezistibil de competitie.

MINI John Cooper Works Paceman va avea premiera mondiala in cadrul Salonului Auto de la Detroit (NAIAS). Aparitia noii versiuni extinde gama John Cooper Works la sapte modele. Gratie caracteristicilor de condus si designului, MINI John Cooper Works Paceman va iesi in evidenta in traficul urban, la fel cum va fi si alegerea numarul 1 pentru placerea maxima a condusului pe distante lungi.

Furnizarea instantanee a puterii si apetitul deosebit pentru turatii ridicate definesc motorul aflat sub capota MINI John Cooper Works Paceman. Propulsorul cu turbocompresor este combinat cu transmisia manuala cu 6 trepte – echipare standard -, dar optional se poate comanda si o cutie de viteze automata, tot cu 6 rapoarte. MINI John Cooper Works Paceman sprinteaza de la 0 la 100 km/ora in doar 6,9 secunde, indiferent de varianta de transmisie cu care este echipat. Consumul de combustibil este unul exemplar pentru aceasta clasa de putere. MINI John Cooper Works Paceman inregistreaza un consum mediu in ciclul de testare EU de 7,4 litri (transmisie automata: 7,9 litri) la 100 km.

Caracterul distinctiv al MINI John Cooper Works Paceman este subliniat de particularitatile clasice de design. Echiparea standard include un kit aerodinamic, jante de 18 toli din aliaj usor, sistem sport de evacuare cu tevi de esapament cromate, dar si praguri ale usilor pe care este prezenta emblema John Cooper Works. Pe langa alb si negru, o culoare exclusiva Chili Red poate fi comandata ca optiune pentru nuanta contrastanta a acoperisului si a oglinzilor retrovizoare. De asemenea, clientii pot adauga o amprenta suplimentara sentimentului sport John Cooper Works din interiorul masinii cu ajutorul unor ornamente precum benzile de decor Chili Red.

Distribuie acest articol!