Noua Skoda Octavia RS, dezvaluita accidental
28.12.2012
        
Distribuie acest articol!   

Nu mai este nevoie sa asteptam pana in iulie 2013, pentru a afla cum va arata varful de gama al noii Skoda Octavia! Surpriza a fost prematur devoalata de o eroare intervenita in configuratorul online al paginii de internet Skoda din Slovacia. Imaginile au fost retrase rapid, insa a fost suficienta aceasta bresa pentru ca imaginile cu viitoarea sportiva Octavia RS sa faca inconjurul lumii!

Elementele de exterior caracteristice pentru RS vor fi luminile de zi cu LED separate de faruri, prizele frontale de aer, elementele laterale de protectie, in partea de jos a usilor, eleronul si difuzorul spate si, in premiera, esapamentul cu doua evacuari separate, incorporate in difuzor.

Inca nu este clar daca motorul TSI de 2.0 litri si 200 CP va fi inlocuit. Un posibil succesor ar putea fi propulsorul in 4 cilindri de 2,0 litri de pe Volkswagen Golf VII GTI, de 220 CP si 350 Nm.

In iulie 2013 va fi lansata oficial Octavia III RS in versiunea limuzina, care va fi urmata, la scurt timp, si de RS combi.

Foto: Autoforum.cz

Distribuie acest articol!