Skoda Octavia III - prima imagine oficiala
04.12.2012
        
Distribuie acest articol!   
Prima imagine teaser cu viitoarea generatie a binecunoscutului model Skoda Octavia este cea alaturata. Postata pe Facebook, fotografia prezinta un detaliu cu partea din spate a masinii. Skoda foloseste, asadar, aceeasi strategie de lansarea ca in cazul noului Rapid, prin publicarea, pentru inceput, a unor imagini cu detalii ale noului model. Dar spre deosebire de Rapid, in cazul de fata este vorba de un model considerabil mai scump.
 
A treia generatie Octavia va fi o evolutie (si) din punct de vedere al tehnologiei incorporate. Asa cum ne indica imaginea alaturata, pentru grupurile optice, de pilda, va fi disponibila tehnologia LED. Ca design, Octavia III va adopta noua identitate stilistica a marcii, arborata in premiera de modelul mai mic si mai ieftin, Rapid.
 
La fel ca  suratele SEAT Leon si VW Golf VII, compacta ceha este dezvoltata pe noua platforma tehnica MQB. Insa Octavia III va fi cea mai comoda si mai… familiala dintre noile modele ale Grupului VW din aceasta clasa. In fine, prima imagine teaser este insotita de sloganul „Dragoste pentru detaliu si precizie”.
 
UPDATE: Skoda a publicat si a doua imaginea care anunta iminenta dezvaluire a noului model Octavia. De aceasta data, detaliul prezentat este de la linia geamurilor laterale, in zona montantului C.
 
 
Imaginile teaser nu sunt, totusi, o noutate absoluta. Masina a fost deja surprinsa fara camuflaj, cu cateva zile in urma, in Chile, in timpul unor sesiuni foto organizate pentru realizarea materialelor foto-video de promovare.
 
 
Dupa cum se poate observa din imaginile difuzate de autoforum.cz, sunt deja gata de lansare atat versiunea clasica, in trei volume, cat si cea combi.
 

In fine, iata si prima imagine din interiorul Octaviei III.

Distribuie acest articol!