Triumful BMW in DTM, marcat cu un model special
09.12.2012
        
Distribuie acest articol!   

In 2012, BMW Motorsport a revenit in DTM dupa aproape 20 de ani si rezultatele din anul intoarcerii au depasit toate asteptarile. Pilotul BMW Bruno Spengler a castigat titlul pilotilor, BMW Team Schnitzer a incheiat pe primul loc in ierarhia echipelor, iar BMW a cules laurii in competitia constructorilor.

BMW M GmbH sarbatoreste acest succes cu prezentarea BMW M3 DTM Champion Edition. Inspirat  din designul  masinii de concurs a lui Bruno Spengler, acest model special este disponibil exclusiv in culoare Frozen Black metalizat. Detalii precum flapsurile din carbon, diferitele elemente cromate inchise, jantele negru mat sunt elemente de legatura cu BMW M3 DTM. Tema se continua si datorita designului benzii BMW M ce traverseaza acoperisul si capota portbagajului – ambele realizate din fibra de carbon -, emblemei BMW M din spatele pasajelor rotilor fata, precum si inscriptionarii din zona geamurilor laterale din spate. In interior, benzile pragurilor de la usi reproduc designul castii lui Spengler si banda de decor interior, din fibra de carbon, poarta autograful noului campion si seria de sasiu a masinii. Modelul special vine si cu numeroase dotari de interior suplimentare, precum volanul Alcantara, levierul franei de mana cu inscrisul M Power brodat si tapiteria extinsa cu piele neagra Novillo cu aplicatii contrastante in nuanta Palladium Silver.

Elementele tehnice precum pachetul Competition, M Drive, M DCT Drivelogic si pachetul M Driver subliniaza accentul pe performantele superioare. Gama de echipamente, care include sistem de navigatie Professional, scaune incalzite si Park Distance Control (controlul distantei de parcare), completeaza modelul cu facilitati "cotidiene".

Celor 54 de clienti noi ai BMW M3 DTM Champion Edition – disponibil pe diferite piete internationale -, BMW M ofera si un bonus foarte special. Proprietarii acestei raritati auto vor avea ocazia de a asista la cursul de pregatire in condus BMW M Fascination Nordschleife, sub directa indrumare a lui Bruno Spengler. Unul dintre cele mai apreciate elemente ale programului BMW Driving Experience este ca acesta are loc pe legendara bucla Nordschleife de la Nurburgring, acolo unde automobilele BMW M sunt supuse unor sesiuni de teste extrem de solicitante, care au ca efect reglajul final al sasiului.

BMW M3 DTM Champion Edition va fi construit la uzina BMW din Regensburg si la cea BMW M GmbH, cu incepere din februarie 2013. Pretul in Germania porneste de la 99.000 de euro, inclusiv TVA.

Distribuie acest articol!