Lifting pentru Mercedes Clasa E Coupe si Cabriolet
08.01.2013
        
Distribuie acest articol!   

La scurt timp dupa imaginile cu variantele improspatate sedan si break ale Clasei E, iata si primele informatii si imagini oficiale cu Mercedes Clasa E Coupe si Cabriolet. Toate versiunile cu facelift ale Clasei E vor avea premiera mondiala in aceasta perioada, la Salonul de la Detroit. In schimb, pentru a le vedea pe sosele, va trebui sa asteptam pana la vara, cel putin in cazul variantelor Coupe si Cabriolet.

Designul pastreaza linia de la sedan si break, cu un plus de agresivitate la partea frontala – faruri si calandru. Nu s-a renuntat la cele doua perechi de faruri, element distinctiv introdus in anii 90, chiar daca acum este un singur corp pentru fiecare far, separarea fiind doar vizuala, cu ajutorul luminilor cu LED.

Printre dotari se regasesc, fireste, cele cu tehnologie de ultma ora, precum Stereo Multi-Purpose Camera, Active Parking Assist si camera cu vedere panoramica disponibila in timpul parcarii. Motorizarile vor fi preluate de pe modelul 2013 – E350 si E550. Varianta E350 Coupe este disponibila si cu transmisie integrala 4Matic.

Distribuie acest articol!