Versiune de top pentru Kia ceed
29.01.2013
        
Distribuie acest articol!   

Kia va prezenta in aceasta primavara, la Geneva Motor Show, doua versiuni sportive ale noii generatii cee’d, despre care spune ca sunt cele mai performante din istoria marcii. “Inima” noilor Kia cee’d GT si pro_cee’d GT (coupe) este motorul de 1,6 litri turbo, care furnizeaza 204 CP si 265 Nm.

Noul motor turbo de 1.6 litri GDI pe benzina este cuplat la puntea anterioara prin intermediul unei cutii de viteze in 6 trepte, asigurand o accleratie 0-100 km/ora in doar 7,9 secunde.

Au fost desenate in Europa, sub directia proaspat numitului presedinte KIA, Peter Schreyer, cel care raspunde in continuare de designul marcii. Caracterul sportiv este tradat la exterior de designul luminilor de zi cu LED, esapamentul dublu, jantele pe 18 inch si etrierele vopsite in rosu.

Productia celor mai noi si sportivi membri ai familiei cee’d va debuta la uzina Kia din Slovacia, de la Zilina, in luna mai 2013. Vanzarile in Europa vor incepe la mijlocul acestui an. Preturile si specificatiile complete vor fi anuntate cu putin timp inaintea lansarii comerciale.

Distribuie acest articol!