Corvette Stingray decapotabil, la Geneva
12.02.2013
        
Distribuie acest articol!   

Modelul Chevrolet Corvette Stingray 2014 decapotabil va fi lansat in premiera mondiala pe data de 5 martie, in cadrul Salonului Auto de la Geneva.

„Lansarea noului Stingray decapotabil pe piata mondiala in cadrul Salonului Auto de la Geneva este foarte oportuna, Corvette fiind modelul reprezentativ al Chevrolet la nivel international”, a declarat Susan Docherty, presedinte si director general al Chevrolet si Cadillac Europe. „Este un model legendar, recunoscut si admirat de mult timp, chiar si in tarile unde nu este disponibil in mod oficial”.

In prezent, exista cluburi ale proprietarilor de autovehicule Corvette si ale fanilor acestora in peste 100 de tari. De fapt, 58% dintre cei 1,1 milioane de fani care au dat „Like” paginii oficiale de Facebook a modelului Corvette nu sunt din Statele Unite ale Americii.

Modelul Corvette Stingray decapotabil va asigura acelasi echilibru intre tehnologie, design si performante ca si versiunea coupe, lansata la inceputul lunii ianuarie la Detroit.

„La inceput, fiecare versiune Corvette este proiectata ca un autovehicul deschis”, a declarat Tadge Juechter, inginer sef Corvette. „Noul Stingray pleaca de la acelasi principiu, varianta coupe si cea decapotabila fiind proiectate astfel incat sa ofere performante exceptionale in orice situatie – in calatoriile dumneavoastra zilnice sau cand va aventurati pe drumuri secundare cu serpentine”.

Distribuie acest articol!