Noul SsangYong Rodius - pana la 11 pasageri!
10.02.2013
        
Distribuie acest articol!   

Dupa ce, zilele trecute, prezentam doua schite cu noua generatie SsangYong Rodius, iata ca au aparut si primele fotografii cu acest model, insotite de cateva date tehnice. Chiar daca nu a facut mari progrese sub aspect estetic, insolitul MPV coreean face un salt remarcabil in privinta capacitatii de imbarcare: pe cele 4 randuri de scaune, in interiorul noului Rodius pot lua loc pana la 11 pasageri!

Masoara 5,13 metri lungime, 1,91 metri latime, 1,81 metri inaltime si are un ampatament de 3,0 metri. Clientii vor putea opta intre un motor diesel de 2,0 litri turbo cu 4 cilindri si 155 CP, cuplat la o cutie manuala cu 6 trepte sau una automata cu 7, si un agregat V6 pe benzina, de 3,2 litri. La momentul debutului, doar motorizarea diesel va fi disponibila. Transmisia integrala nu va fi inclusa in dotarea standard.

Dupa cum se stie, a doua generatie Rodius (sau Korando Turismo, numele sub care este comercializat in tara de origine) isi va face debutul oficial peste cateva saptamani, la Salonul de la Geneva, ocazie cu care va fi prezentata integral si fisa tehnica. Vanzarea in Europa va demara abia in a doua jumatate a acestui an.

Distribuie acest articol!