Opel Adam, de la 9.839 euro plus TVA
18.03.2013
        
Distribuie acest articol!   

Desi lansarea oficiala si debutul la showroom-uri nu au avut inca loc pentru toate pietele europene, partenerii Opel din Romania ofera deja clientilor posibilitatea de a-si configura si comanda masina ideala. Varianta de baza a Opel Adam GLAM porneste de la un pret de lista de 10.242 euro plus TVA, in timp ce pretul SLAM este cu doar 242 euro plus TVA mai mare, iar JAM cu 403 euro plus TVA mai mic.

Propunerile de motorizari sunt ideale pentru utilizarea urbana, puterile dezvoltate de propulsoarele pe benzina fiind de 70, 85 sau 100 CP, disponibile cu o cutie de viteze cu 5 trepte si, optional, cu sistemul Start/Stop. Costul acestuia se inscrie in linia optiunilor accesibile ale Adam, includerea sa in dotarile modelului fiind realizata pentru valoarea de 242 euro plus TVA, indiferent de nivelul de echipare. Primul client Adam si-a dotat masina cu acest sistem, intrucat modelul va fi folosit in principal in mediul urban, iar nivelul de consum va fi avantajat.

Varianta de baza Opel Adam JAM in Romania, al carei pret este de 9.839 euro plus TVA include dotari precum volan imbracat in piele, comenzi sistem audio pe volan, cadrane bord sport cu inele cromate mate, aer conditionat, computer de bord, airbag-uri frontale sofer si pasager, laterale si cortina, lampi ceata spate, faruri halogen, scaune fata reglabile pe inaltime, coloana de directie reglabila biaxial.

Tot in varianta standard, modelul este dotat cu elemente precum jante din aliaj, oglinzi exterioare in culoarea caroseriei, reglabile electric sau ornamente praguri. Propunerile pentru Adam GLAM si Adam SLAM aduc in plus numeroase alte functii inca din variantele de baza.

Distribuie acest articol!