Surpriza: iata viitorul Mercedes Clasa S
19.03.2013
        
Distribuie acest articol!   

In ultima vreme sunt tot mai dese ocaziile in care, la sedintele foto-video organizate pentru ilustrarea materialele de prezentare, respectivele modele noi de automobile sunt surprinse si de obiectivele unor camere foto indiscrete. Asa s-a intamplat si acum, cu viitoarea generatie a navei amiral de la Mercedes, noua limuzina Clasa S.

Imaginile au fost realizate cu cateva zile in urma, in Germania, de catre fotoreporterii de la Road & Track. Asadar, cu doar cateva zile inainte de prezentarea oficiala, iata in toata splendoarea sa, cea de-a sasea generaie Clasa S de la Mercedes, cunoscuta si sub numele de cod W222.

In incercarea de a compensa disparitia marcii de top Maybach, urcarea noii Clase S pe scara luxului este vizibila din aceste imagini. Repozitionarea este vizibila mai ales in imaginea care prezinta interiorul. Parte din setul oficial de imagini, aceasta si-a facut aparitia pe internet in acelasi timp cu cele de la sesiunea foto de exterior.

Revenind la designul exterior, acesta adopta o serie de elemente specifice marilor limuzine de top, precum spatele si nervurile laterale pronuntate, la fel ca la modelele Bentley si Rolls Royce. In schimb, s-a renuntat la aripile spate proeminente.

In imagini a fost surprinsa doar versiunea "scurta", insa Clasa S va avea mai multe variante, inclusiv celebrul 600 Pullman cu ampatament foarte lung, care va inlocui, in fapt, modelele Maybach. Mai multe detalii vom afla, desigur, peste putin timp, cand Mercedes va da publicitatii informatiile oficiale.

Distribuie acest articol!