Noul Maserati Ghibli - debut la Shanghai
10.04.2013
        
Distribuie acest articol!   
Maserati a publicat primelele imagini oficiale cu viitorul sau sedan sport cu 4 locuri, inainte ca acesta sa-si faca debutul in cadrul Salonului Auto de la Shanghai, programat luna aceasta.
 
Noul  Maserati Ghibli va reprezenta un pas fara precedent pentru brandul Maserati. Ghibli va avea un look mult mai sportiv comparativ cu noul Quattroporte, lansat la inceputul acestui an.
 
 
Va fi disponibil cu doua motoare turbo V6 de 3,0 litri, cu o transmisie automata in 8 trepte, atat cu tractiune spate, cat si cu noul sistem de tractiune integrala Q4. Totodata, Ghibli va fi primul model marca Maserati ce urmeaza sa fie propulsat de un motor turbodiesel V6 de 3,0 litri.
 
 
Acesta este primul sedan marca Maserati din acest segment, reflectand convingerea companiei cum ca un numar tot mai mare de cumparatori premium de automobile isi doresc sa se faca remarcati printr-o masina distinctiva, eleganta si luxoasa. Ghibli va juca un rol semnificativ in planul de crestere Maserati, conform caruia celebra marca italiana doreste sa atinga 50.000 de unitati vandute anual.

Distribuie acest articol!