Noul Logan MCV, lansat in Romania
30.05.2013
        
Distribuie acest articol!   

Incepand din 29 mai 2013, noul Logan MCV poate fi comandat in toata reteaua comerciala Dacia. Clientii vor putea opta intre trei versiuni de echipare – Acces, Ambiance si Laureate – si patru tipuri de motorizari, dintre care doua agregate pe benzina (de 75 CP si 90CP) si doua propulsoare diesel (de 75 CP si 90 CP). In plus, va fi disponibila si o versiune cu alimentare GPL.

Prezentat in premiera la Salonul Auto de la Geneva, noul Logan MCV este un break spatios, versatil si accesibil. Deosebit de incapator, beneficiind de un portbagaj cu o capacitate de 573 de litri (record in segmentul sau), cel mai nou model Dacia se adreseaza unor clienti aflati in cautarea unui vehicul cu o capacitate mare de incarcare, confortabil si practic, atat pentru utilizarea cotidiana cat si pentru calatoriile lungi.

Calitatile practice sunt insotite de un design exterior atragator, modern, care sugereaza dinamism si robustete. In plus, Noul Logan MCV dispune de o gama larga de echipamente practice si usor de utilizat, printre care amintim sistemul multimedia MediaNav (prezent deja pe modelele Sandero, Logan, Dokker si Lodgy), limitatorul si regulatorul de viteza sau asistenta la parcarea cu spatele.

Noul Logan MCV va putea fi achizitionat in Romania incepand de la pretul de 7.790 euro cu TVA inclus (versiunea Acces, echipata cu motorul 1.2 16V de 75 CP). Versiunea cea mai accesorizata, Laureate, cu motorul dCi de 90 CP, costa 12.300 euro cu TVA inclus.

„Noul Logan MCV nu este un simplu derivat break al modelului Logan. Este un vehicul care imbina intr-un mod reusit designul atragator si aspectul practic, un model care dispune de toate atuurile pentru a convinge atat clientii romani cat si pe cei occidentali. Sunt sigur ca Noul Logan MCV se va impune in scurt timp drept lider in segmentul sau pe piata din Romania”, a declarat Thomas Dubruel, director comercial Dacia.

Distribuie acest articol!