Renault Megane R.S. Red Bull Racing RB8
23.05.2013
        
Distribuie acest articol!   
Iata inca o transpunere in plan comercial a colaborarii dintre Renault si Red Bull, echipa de Formula 1 „motorizata” de producatorul francez. Sub aparenta unui Megane Coupe se ascunde o supersportiva in toata regula, tradata totusi de elementele sport vizibile la exterior, in primul rand de trenul de rulare tipic unui coupe performant.
 
Este un Renault Megane R.S., supranumit Red Bull Racing RB8, ce si-a propus sa celebreze colaborarea de pana acum cu Infiniti Red Bull Racing, una dintre cele mai importante echipe din Formula 1. Asadar, o editie limitata, continuatoarea celei de anul trecut,  Megane R.S. Red Bull Racing RB7. Aceea a fost vopsita in galben si negru, culorile „de uzina” de la Renault Sport, insa la cea de anul acesta s-a optat pentru binecunoscutul albastru (Crepuscule Blue) al echipei Infiniti Red Bull, cu accente de gri metalizat. In plus, logo-ul echipei este prezent pe toate laturile.
 
 
RB8 va fi disponibil pe 26 de piete nationale selectate, in Franta urmand sa-si faca aparitia luna viitoare si va fi retras de la vanzare, asa cum ii sta bine unei serii limitate, la finele lui septembrie. Pretul de plecare anuntat pentru Franta este de 36.000 de euro.
 
In fine, mai jos va propunem filmul oficial, cu un scenariu la fel de seducator precum sportiva pe care o promoveaza.

Distribuie acest articol!