Dubla lansare Mercedes - CLA si Clasa E
11.06.2013
        
Distribuie acest articol!   

Noile modele Mercedes-Benz CLA si Clasa E si-au facut aparitia in Romania in cadrul Roadshow-ului Wild Beauties. Bucuresti a fost a doua destinatie a Roadshow-ului, adunand in parcarea de la Carrefour Colosseum, din Chitila, peste 200 de persoane interesate sa testeze performantele noilor automobile Mercedes-Benz.

Mercedes-Benz Romania a pregatit un program de lansari locale in trei orase din tara (Arad, Bucuresti si Brasov), pentru a oferi clientilor si potentialilor clienti ocazia de a testa cele mai noi modele Mercedes in cadrul sesiunilor dedicate de test-drive. Prima oprire a avut loc la Arad, intre 20 si 21 mai, unde peste 150 de persoane s-au familiarizat cu noile modele in cadrul acestui eveniment inedit.

In Bucuresti, in weekend-ul care a trecut, participantii la Roadshow au putut pune la incercare calitatile noului CLA. Autoturismul a fost apreciat de catre specialistii internationali pentru conceptului sau revolutionar, designul original, motorizarile performante si aerodinamica de neegalat. In plus, bucurestenii au avut ocazia de a admira si noua Clasa E, lansata la nivel international la inceputul acestui an. Cu ajutorul motoarelor noi si eficiente, a sistemelor de asistenta pentru sofer precum si cu o linie de design complet noua, Mercedes-Benz a modernizat integral Clasa E.

Alaturi de lansarile anului – CLA si noua Clasa E –  au fost prezente in cadrul Roadshow-ului si alte modele performante care au putut fi testate de participanti, sub coordonarea unei echipe de instructori profesionisti din Germania, de la Mercedes-Benz Driving Events. Printre acestea se numara modele AMG – SL 63 AMG, C 63 AMG, CLS 63 AMG Shooting Break, SLK 55 AMG.

Pe parcursul unui program interactiv de trei ore, participantii la Roadshow au luat parte la prezentari de produs, sesiuni de test-drive onroad cu noile modele CLA si Clasa E, dar si la probe dinamice si demonstratii pentru testarea sistemelor de asistenta si agilitate (precum ESP, Pre-Safe, DISTRONIC PLUS, Active Lane Keeping Assist – Asistent pentru Mentinerea Benzii de Rulare, Active Blind Spot – Asistent Unghi Mort, PARKTRONIC si altele).

Roadshow-ul Star Experience – Wild Beauties este un eveniment sustinut de Daimler AG, prin Mercedes-Benz Driving Events din Germania. Evenimentul presupune parcurgerea un traseu care cuprinde noua tari din Europa Centrala si de Est, in locatiile din fiecare tara avand loc un program complet de prezentari de produs, test-drive si demonstratii interactive pentru promovarea celor mai noi modele Mercedes-Benz. In Romania, dupa evenimentele din Arad si Bucuresti, ultima destinatie va fi Brasov, intre 12 si 13 iunie 2013.

Distribuie acest articol!