Noua Mazda3, prezentata oficial
30.06.2013
        
Distribuie acest articol!   

Noul limbaj de design KODO, lansat de Mazda, ajunge si in segmentul compactelor, prin intermediul noii generatii Mazda3, prezentata in premiera zilele trecute. Cu partea frontala foarte apropiata de cea de la Mazda6 si cu un spate redefinit, cu linii robuste, noua Mazda3 este o prezenta rafinata si surprinzator de atragatoare in peisajul aglomerat al compactelor hatchback.

Motorul pe benzina Skyactiv-G de 1.5 litri va furniza 100 CP, in timp ce agregatul de 2.0 litri va fi in doua versiuni, de 120, respectiv de 165 CP. Propulsorul diesel de 2.2 litri va dispune de 150 CP.

Noua carserie este cu 30% mai rigida si cu 90 kg mai usoara decat cea de la precedenta generatie. Cat despre culori, clientii vor avea la dispozitie opt nuante, printre care si doua noutati absolute – titan “Flash Mica” si Albastru “Deep Crystal”.

Deocamdata nu au fost furnizate toate dealiile, astfel ca nu se cunosc preturile si disponibilitatea. Cu siguranta, insa, ca in urmatoarele saptamani vor veni si aceste informatii. Pana atunci, insa, va propunem sa admirati noua Mazda3 in galeria foto de mai jos.

Distribuie acest articol!