Noul SEAT Leon ST - primele imagini
23.07.2013
        
Distribuie acest articol!   

Spre deosebire de generatiile precedente, noul SEAT Leon va avea mai multe versiuni constructive. Aceasta diversificare face parte din eforturile sustinute ale constructorului iberic de crestere a vanzarilor, in incercarea de a iesi de sub spectrul pierderilor financiare. Prin urmare, pe langa clasica versiune cu 5 usi, a aparut deja cea cu 3 usi (SC), iar acum se pregateste de lansare varianta combi (ST).

Noul Leon ST (de la Sports Tourer) are o arhitectura tipica de combi, insa pastreaza nealterat spiritul sportiv, caracteristic marcii. “Varul spaniol” al noului Volkswagen Golf Variant isi va face debutul oficial la inceputul lunii spetembrie, in cadrul Salonului Auto de la Frankfurt.

In mod evident, avantajul versiunii ST se regaseste in sectiunea din spate, marita considerabil, pentru a oferi un spatiu pentru bagaje cat mai generos. Asa cum era de asteptat, motorizarile sunt aceleasi ca la celelalte versiuni constructive, cu aceleasi transmisii, manuale sau DSG.

ST este mai lung cu 27 cm fata de versiunea in 5 usi (4,54 m) si are in plus 45 kg. Volumul portbagajului este unul dintre cele mai generoase din segment: 587 litri.

In fine, asteptarile fanilor in ceea ce priveste familia de versiuni Leon sunt indreptate acum asupra unei versiuni de top. Mult asteptatul Leon Cupra, desigur!

Distribuie acest articol!